Over ons
alles over Leyla Kapsalon
Leyla Kapsalon
Over ons

Leyla Kapsalon is een gespecialiseerde kapsalon voor dames, heren en kinderen. Voor een goed advies en een vakkundige behandeling staat een deskundig en gemotiveerd team voor u klaar. Mede door het volgen van verschillende cursussen in zowel binnen- als buitenland zijn we op de hoogte van de laatste trends. Hierdoor kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Wij hebben niet alleen de juiste kennis, maar ook een professioneel opgeleid team. Leyla Kapsalon houdt van een persoonlijke benadering. Vooraf bespreken wij welke haarstijl het beste bij jou past. We doen allerlei behandelingen die je niet in een kapsalon ziet bijvoorbeeld, gezicht en wenkbrauw epileren met een draadje, wenkbrauw verven, vlechten, wave en permanente make-up.

We werken uitsluitend met de beste verzorgende en ondersteunende haar producten. In onze salon gebruiken wij nu de topmerken L’orél en KEUNE.

Er is een gratis ruime parkeergelegenheid, zowel voor als achter de salon. Wij werken met en zonder afspraak.
Bij uw ontvangst in onze salon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie aangeboden. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.

ONZE SKILLS
Wij zijn professionals
 • KNIPPEN & VERVEN
  100%
 • STYLING & MAKE-UP
  100%
 • NAGELBEHANDELING
  100%
 • SCHOONHEIDSBEHANDELING
  100%